Wij staan klaar om je te helpen!

Heb je vragen over Pupa of over bepaalde producten? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van schoonheidsspecialisten en beautyliefhebbers staat klaar om je te voorzien van deskundig, vrijblijvend én gratis advies!

>

contactinformatie

* Vereiste velden

Pupa-makeup.nl
Be Beauty Exclusive B.V.
Euregioweg 245
7532 SM Enschede
053 – 20 30 290
[email protected]

KvK: 68342381
BTW: NL857401488B01

Klachtenprocedure

Indien Klant een klacht heeft over een product (conform Artikel aangaande garantie en conformiteit) en/of over andere aspecten van de dienstverlening van Be Beauty Exclusive B.V. , dan kan hij bij Be Beauty Exclusive B.V. telefonisch, per e-mail of per post een klacht indienen. Zie de contactgegevens onder aan de Algemene Voorwaarden.

Be Beauty Exclusive B.V. geeft Klant zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst van de klacht, een reactie op zijn klacht. Indien het nog niet mogelijk is een inhoudelijke of definitieve reactie te geven, dan zal Be Beauty Exclusive B.V. binnen 7 dagen na de ontvangst van de klacht bevestigen en een indicatie geven van de termijn waarbinnen zij verwacht een inhoudelijke of definitieve reactie te geven op de klacht van Klant.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform