Ontmoet het team van BEMA Beauty Products

BEMA Beauty Products is ontstaan uit een schoonheidssalon, die in 1996 is opgericht door Han & Sharon Bruggink. Inmiddels verkopen wij via 3 webshops (beautyfashionshop.nl, pupa-makeup.nl en payot-bestellen.nl) een ruim assortiment aan huidverzorging, make-up en parfum. Wij streven ernaar om klanten via onze webshops te helpen, zoals ze ook in een salon geholpen zouden worden. Dit betekent dat wij onze klanten voorzien van een deskundig advies en ze helpen de juiste producten te vinden. Ons team bestaat uit ervaren schoonheidsspecialisten en beautyliefhebbers, die regelmatig professionele trainingen op het gebied van huidverzorging volgen.

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Heb je last van een huidprobleem? Of wil je weten hoe je huidveroudering tegen kunt gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig, gratis én vrijblijvend advies.


Han Bruggink - Eigenaar

Han is de oprichter en eigenaar van BEMA Beauty Products. Han heeft Small Business & Retail Management afgerond aan Saxion te Enschede en is 8 jaar werkzaam geweest bij de ING Bank. In 2009 richtte hij BEMA Beauty Products op. Als eigenaar onderhoudt en legt Han contact met leveranciers en hij is continu op zoek naar mooie merken. Ook houdt hij de ontwikkelingen in de e-commercebranche scherp in de gaten. Dit wordt vertaald naar nieuwe diensten en producten voor een nog uitgebreider assortiment. In zijn vrije tijd is Han druk met de jachthond Flint en hij houdt van voetbal en skiën. Samen met Sharon heeft hij 2 kinderen.

 

 


Sharon Bruggink - Eigenaar

Sharon is sinds 2009 mede-eigenaar van BEMA Beauty Products. Als schoonheidsspecialiste heeft ze meerdere beautysalons gehad. Op haar 22e had ze een eigen salon in Hotel De Broeierd te Enschede en 10 jaar later nam ze de Beauty & Wellness van Hotel Bad Boekelo over. Op dit moment is ze eigenaresse van de beautysalon Zen Moments in Oldenzaal. Sharon houdt zich bij BEMA voornamelijk bezig met de klantenservice. Dankzij haar ervaring als schoonheidsspecialiste en visagiste voorziet ze onze klanten van de beste tips en tricks. Ze is regelmatig in de sportschool of in de stad te vinden en ze houdt van skiën. Samen met Han heeft ze 2 kinderen.

 

 

Emmy Hop - Front-office medewerker

Emmy werkt sinds 2012 bij BEMA als frontoffice medewerker. Dankzij haar jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche heeft zij uitgebreide product- en merkkennis, die ze gebruikt om klanten van deskundig advies te voorzien. Zij heeft de opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond en in haar vrije tijd is ze graag bezig met creatieve hobby’s, zoals gamen en tekenen.

 

 

 

Jinel Hovestad - Front-office medewerker

Jinel werkt sinds 2019 bij BEMA als frontoffice medewerker. Door haar dagelijkse contact met onze klanten kan zij passend advies geven over huidverzorging. Ook heeft ze meerdere producttrainingen gevolgd van verschillende merken. Ze heeft de opleiding Leisure & Hospitality afgerond en daarna heeft ze als frontoffice medewerker gewerkt. Jinel staat altijd klaar voor klanten als ze vragen hebben of om advies vragen. In haar vrije tijd sport ze graag.

 

 

 

Sander Smit - E-commerce manager

Sander is sinds 2014 werkzaam bij BEMA Beauty als e-commercemanager. Hij heeft de opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Bij BEMA houdt hij zich onder andere bezig met de boekhouding en de inkoop. Ook is hij constant bezig met het verbeteren van marketing- en automatiseringsprocessen. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen zijn of haar werk zo goed mogelijk uit kan voeren. Sander houdt van zaalvoetballen en hardlopen en ontspant met Netflix en muziek.

 

 

 

Kimberly Posthumus - E-mail marketeer

Kimberly werkt sinds 2018 bij BEMA als e-mail marketeer. Ze heeft de opleiding Commerciële Economie gevolgd op het Saxion in Enschede. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan in de online marketingbranche door verschillende stages en (bij)banen. Kimberly houdt zich vooral bezig met het versturen van de nieuwsbrieven. Zo blijven de klanten altijd op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste producten en de leukste acties! Ook in haar vrije tijd houdt ze zich veel bezig met alles wat met beauty te maken heeft.

 

 

 

Sanne Benneker - Content marketeer

Sanne is sinds 2018 werkzaam bij BEMA als content marketeer. Ze heeft op Saxion te Deventer de opleiding Human Information Design & Strategy afgerond en ze heeft enkele jaren als tekstschrijver gewerkt. Zij houdt zich bezig met zoekmachine optimalisatie, social media, het schrijven van content en het begeleiden van stagiaires. Sanne houdt van tekenen, gamen en modern borduren en ze is gek op muziek.

 

 

 

Ilona Kock - Content marketeer/Vertaalster

Ilona maakt sinds 2018 deel uit van team BEMA als vertaalster. Zij komt oorspronkelijk uit Bremen (Duitsland), maar ze woont al enige tijd in Nederland. Ilona heeft de master in cultuurwetenschap en filosofie afgerond aan de Universiteit Bremen. Bij BEMA is ze verantwoordelijk voor de content op onze Duitse websites en social media. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en houdt ze zich bezig met kunst, literatuur en muziek.

 

 

 

Lisa van der Veen - E-commere medewerker

Lisa werkt sinds 2018 bij BEMA als e-commerce medewerker. Ze heeft de opleiding Technisch Commerciële Textielkunde afgerond aan Saxion in Enschede. Haar voornaamste werkzaamheden zijn het plaatsen van nieuwe merken en producten op onze webshops zodra deze bij ons bekend zijn. Ook zorgt zij ervoor dat de websites up to date zijn. Lisa houdt zich graag bezig met alles op het gebied van beauty & fashion.

 

 

 

Wouter Onderweegs - E-commere medewerker/Grafisch vormgever

Wouter versterkt sinds 2019 team BEMA als vormgever en e-commerce medewerker. Hij heeft de opleiding Communication and Multimedia Design afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wouter heeft na zijn opleiding enkele jaren gewerkt als vormgever en webshopbeheerder. Bij BEMA is hij verantwoordelijk voor de vormgeving van diverse communicatie-uitingen en voor het onderhouden van de webshops. Wouter is gek op muziek, sporten en films.

 

 

 

Leonie Zijlstra - Content marketeer

Leonie werkt sinds 2020 bij BEMA als content marketeer. Ze heeft de opleiding Media, Informatie en Communicatie van Saxion te Enschede afgerond. Daarna werkte ze enkele jaren als redacteur en tekstschrijver. Bij BEMA houdt ze zich bezig met het schrijven van content, SEO en social media. Leonie houdt van lezen, strips en spelletjes spelen. Ook beoefent ze historische Europese krijgskunst.

 

 

Bo de Groot - E-commere medewerker

Bo maakt sinds 2020 deel uit van team BEMA als e-commerce medewerker. Ze heeft de opleiding Fashion & Textiles Technologies afgerond aan het Saxion in Enschede. Zij houdt zich bezig met het onderhouden van de webshops en zorgt ervoor dat het assortiment up-to-date is. Bo is gek op koken en op alles dat met interieur, fashion en beauty te maken heeft.

 

 

 

Nienke Zoetman - Logistiek medewerker

Nienke werkt sinds 2019 bij BEMA als logistiek medewerker. Voor haar opleiding Transport en Logistiek niveau 4 heeft ze stagegelopen bij BEMA en daarna is ze parttime bij ons komen werken. Nienke zorgt ervoor dat bestellingen zo snel mogelijk naar klanten verzonden worden. Haar favoriete hobby is sporten.

 

 

 

Julian Kok - Logistiek medewerker

Julian is sinds 2015 werkzaam als logistiek medewerker bij BEMA Beauty Products. Hij volgt de Lerarenopleiding Basisonderwijs (pabo) en in de weekenden en op vrije dagen houdt hij zich bezig met het inpakken en versturen van bestellingen. Zo zorgen we ervoor dat klanten zo snel mogelijk hun bestelling ontvangen. Julian is dol op rally racen.