10%
korting

Pupa High Definition Eyebrow Pencil 003 Dark Brown

Pupa High Definition Eyebrow Pencil is een wenkbrauwborstel en draaistift, voor perfect gevormde, strakke en natuurlijke wenkbrauwen! Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Totale inhoud: 0,9 g

Normale prijs:  16,65 (adviesprijs)

10% korting

Special Price  14,99

Kortingsbon bij iedere aankoop

Pupa High Definition Eyebrow Pencil 003 Dark Brown

Pupa High Definition Eyebrow Pencil is een wenkbrauwborstel en draaistift, voor perfect gevormde, strakke en natuurlijke wenkbrauwen! Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Inhoud: 0,9 g

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Pupa High Definition Eyebrow Pencil

Pupa High Definition Eyebrow Pencil is een handige wenkbrauwborstel en draaistift, voor mooi gevormde wenkbrauwen. De Pupa Eyebrow Pencil is voorzien van een handig wenkbrauwborsteltje, om als de haren van de wenkbrauwen in model te kammen. Daarnaast zit er een draaistift aan, waarmee je de wenkbrauwen eenvoudig, precies en snel kunt intekenen en vorm kunt geven. Door een roterende beweging te maken, komt het product naar boven en kun je beginnen met het aanbrengen van het product op de wenkbrauwen. De Pupa High Definition Eyebrow Pencil is waterproof, waardoor de wenkbrauwen de hele dag perfect in model blijven zitten! Tevens is de Eyebrow Pencil voorzien van vitamine C en E. Hierdoor worden niet alleen de wenkbrauwen mooi in model gebracht, maar tegelijkertijd ook verzorgt. De Eyebrow Pencil is verkrijgbaar in diverse kleuren, die aansluiten bij de kleur van de wenkbrauwhaartjes. Het resultaat zijn natuurlijke en mooi gevormde wenkbrauwen, met de Pupa High Definition Eyebrow Pencil.

Eigenschappen:

  • Bevat een wenkbrauwborstel en draaistift
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Geeft een perfecte vorm aan de wenkbrauwen
  • Dermatologisch getest
  • Vrij van Parabenen
  • Bevat vitamine C en E

Hoe gebruik je de Pupa High Definition Eyebrow Pencil?

Om mooie, strakke en natuurlijke wenkbrauwen te creëren, is het goed om als eerste de wenkbrauwen in vorm te kammen met het wenkbrauwborsteltje. Hierdoor wordt het gemakkelijk om strakke lijnen te maken en ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen er natuurlijk uit gaan zien. Vervolgens kun je draaien aan de draaistift, zodat het product naar buiten komt. Nu kun je de stift gebruiken om aan te brengen op de wenkbrauwen. Breng de gewenste belijning aan en teken vervolgens de rest van de wenkbrauw in. Dit gaat heel precies en strak, dankzij de dunne uiteinde van de applicator.

Bestel nu de Pupa High Definition Eyebrow Pencil voordelig en gemakkelijk online op Pupa-Makeup!

Ga voor natuurlijke, strakke en perfect gevormde wenkbrauwen met de Pupa High Definition Eyebrow Pencil! Bestel deze nu voordelig en gemakkelijk online op Pupa-Make-up. Komt de bestelling uit boven de €40,-? Dan verzenden wij de bestelling gratis naar het opgegeven adres!. Heb je nog vragen over het product, algemene vragen of wil je deskundig advies van ons? Neem dan gerust contact op en dan helpen wij jou graag verder!
Beoordelingen