10%
korting

Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack

Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack is een intens zwarte eyeliner met een dikke punt! Met deze eyeliner maak je gemakkelijk een brede en strakke lijn bij de ogen.

Totale inhoud: 2,4 ml

Normale prijs:  16,95 (adviesprijs)

10% korting

Special Price  15,26

Kortingsbon bij iedere aankoop

Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack

Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack is een intens zwarte eyeliner met een dikke punt! Met deze eyeliner maak je gemakkelijk een brede en strakke lijn bij de ogen.

Inhoud: 2,4 ml

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack

Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack is een intens zwarte eyeliner, met een dikke en brede punt. Hierdoor maak je op een gemakkelijke manier de mooiste lijnen op de ogen! Naast dat de eyeliner een grote en brede punt heeft, is een deel van de punt ook schuin afgesneden, zodat je niet alleen een brede maar ook een dunne lijn kunt maken. Door de intens zwarte kleur krijgen de ogen een intense en prachtige uitstraling!


Eigenschappen:

  • Eyeliner met een brede punt
  • Je maakt er gemakkelijk brede en volle lijnen mee
  • Ideaal voor als je het lastig vindt om eyeliner aan te brengen
  • Intens zwarte kleur

Hoe gebruik je de Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack?

Breng de Pupa Jumbo Liner aan bij de wimperrand van de ogen. Vervolgens trek je voorzichtig een lijn naar de buitenkant toe. Doordat de jumbo liner een brede punt heeft, krijg je een stevige en strakke lijn. Het is de ideale eyeliner, om te gebruiken als je het moeilijk vindt om eyeliner aan te brengen. Ook als je niet goed bekend bent met eyeliner is dit product perfect! Door de stevige applicator, maak je zelfverzekerd een prachtige lijn!


Bestel de Pupa Jumbo Liner 001 Extrablack nu gemakkelijk en snel online bij Pupa- Makeup!

Maak op een snelle en makkelijke manier een strakke en brede lijn aan bij de ogen met de Pupa Jumbo Liner! Bestel deze nu snel en gemakkelijk online bij Pupa-Makeup. Komt jouw bestelling uit boven een bedrag van €40,-? Dan verzenden wij de bestelling gratis naar het door jou opgegeven adres toe! Heb je nog vragen over de Pupa Jumbo Roll Liner, algemene vragen of wil je deskundig advies van ons? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder!
Beoordelingen