10%
korting

Pupa Miss Pupa Lipstick

Pupa Miss Pupa Lipstick is een lipstick die zorgt voor vollere lippen en een prachtige kleur! Daarnaast heeft de lipstick een hydraterende werking, waardoor je zachte en comfortabel aanvoelende lippen krijgt.

Normale prijs:  17,50 (adviesprijs)

10% korting

Special Price  15,75

* Vereiste velden

Kortingsbon bij iedere aankoop

Pupa Miss Pupa Lipstick

Pupa Miss Pupa Lipstick is een lipstick die zorgt voor vollere lippen en een prachtige kleur! Daarnaast heeft de lipstick een hydraterende werking, waardoor je zachte en comfortabel aanvoelende lippen krijgt.
 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Pupa Miss Pupa Lipstick

De Pupa Miss Pupa Lipstick is een lipstick voor volle en glanzende lippen! De lipstick is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren, die de lippen een fantastische kleur en glans geven. De lipstick geeft een mooie glans af op de lippen. Daarnaast is de Pupa Miss Pupa Lipstick voorzien van SPF15. Deze zorgt ervoor dat de lippen de gehele dag beschermd worden tegen UV-stralingen en invloeden van buitenaf. Tevens worden de lippen gehydrateerd, door het zachte katoen dat zich bevind in de lipstick. Het resultaat zijn zachte, comfortabele en prachtig gekleurde lippen met een mooie glans!Eigenschappen:

  • Diverse prachtige kleuren
  • Hoge pigmentatie
  • Vollere lippen
  • Hydraterende werking voor zachte loppen
  • Verzorgende werking
  • Glanzende en semitransparante finish

Hoe gebruik je de Pupa Miss Pupa Lipstick?

Om het mooiste resultaat te krijgen is het aan te raden, om de Pupa Miss Pupa Lipstick aan te brengen, beginnend in het midden van de lippen. Beweeg daarna de lipstick naar buiten toe, naar de uiteinden van de lippen. Om de lipstick nog langer perfect op de lippen te laten zitten de gehele dag, of om perfect op de lijntjes de lipstick aan te brengen, kun je ook gebruik maken van een lippotlood. Pupa heeft daarom speciaal voor de lippen de Pupa Made To Last Definitions Lips lippotlood. Met deze lippotlood kun je voor het aanbrengen van de lipstick, de lippen in tekenen en een strakke rand creëren om de lippen heen. Op die manier kun je de Pupa Miss Pupa Lipstick, perfect langs deze lijn aanbrengen, zodat je prachtig gekleurde lippen krijgt.Ga voor prachtig gekleurde lippen met de Pupa Miss Pupa Lipstick online bij Pupa- Makeup!

Ga voor glanzende en volle lippen met de Pupa Miss Pupa lipsticks! Deze bestel je nu gemakkelijk en snel online bij Pupa-Makeup. Komt de bestelling uit boven een bedrag van €40,-? Dan verzending wij de bestelling gratis naar het door jou opgegeven adres! Heb je nog vragen over de Pupa Miss Pupa Lipsticks, verdere algemene vragen of wil je deskundig advies van ons? neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder!

Beoordelingen