10%
korting

Pupa Natural Glossy Nail Polish

Pupa Natural Glossy Nail Polish is een nagellak die de nagels beschermt en versterkt. De Pupa nagellak is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren!

Totale inhoud: 5 ml

Normale prijs:  8,50 (adviesprijs)

10% korting

Special Price  7,65

* Vereiste velden

Kortingsbon bij iedere aankoop

Pupa Natural Glossy Nail Polish

Pupa Natural Glossy Nail Polish is een nagellak die de nagels beschermt en versterkt. De Pupa nagellak is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren!

Inhoud: 5 ml

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Pupa Natural Glossy Nail Polish

Pupa Natural Glossy Nail Polish is een nagellak die verkrijgbaar is in twaalf prachtige kleuren. De nalgellak versterkt en beschermt de nagels door de ceramide die verwerkt zit in de nagellak. Voor de ontwikkeling van de Pupa Natural Glossy Nail Polish zijn biologische ingrediënten gebruikt, die gewonnen zijn uit aardappelen,  mais en tarwe. Ook geeft de nagellak een volledig dekkende en glanzende kleur af op de nagels, door de polyesterhars dat zich bevindt in de nagellak. Ga voor prachtig gekleurde en verzorgde nagels!


Eigenschappen:

  • Biologische ingrediënten gewonnen uit aardappel, mais en tarwe
  • Droogt snel
  • Bescherming en versteviging van de nagels
  • Dekkende kleur
  • Glanzend effect
  • Verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren
  • Inhoud: 5 ml

Hoe gebruik je de Pupa Natural Glossy Nail Polish?

Voor het beste resultaat is het goed om voor het aanbrengen van de nagellak, eerst de Pupa Natural Protective Base aan te brengen  op de nagels. De basecoat zorgt ervoor dat de nagellak zich beter hecht aan de nagels en het niet snel beschadigt wordt. Breng na de basecoat één of twee lagen Pupa Natural Glossy Nail Polish aan op de nagels, afhankelijk van de dekking. Laat de nagellak goed drogen, tussen het aanbrengen van de verschillende lagen. Om perfect gekleurde nagels te creëren is het verstandig om na het aanbrengen van de nagellak een topcoat te gebruiken. De topcoat zorgt ervoor dat de nagellak goed blijft zitten en net snel beschadigt wordt.


Bestel de Pupa Natural Glossy Nail Polish nu snel en gemakkelijk online bij Pupa-Makeup!

Ga voor prachtig gekleurde, stevige en verzorgde nagels met de Pupa Natural Glossy Nail Polish! Bestel de Pupa Nagellak nu snel en gemakkelijk online bij Pupa-makeup! Nu met gratis verzending vanaf €40,-. Komt de bestelling op of boven dit bedrag, dan wordt de bestelling kosteloos verzonden naar het opgegeven adres. Bij vragen of deskundig advies over het product of verdere algemene vragen, neem dan gerust contact met ons op!
Beoordelingen