10%
korting

Pupa Roll Liner 001 Extrablack

Pupa Roll Liner 001 Extrablack is een intens zwarte eyeliner met een rollende applicator. Met deze applicator breng je op een gemakkelijke manier een strakke eyeliner aan!

Totale inhoud: 1 ml

Normale prijs:  17,95 (adviesprijs)

10% korting

Special Price  16,16

Kortingsbon bij iedere aankoop

Pupa Roll Liner 001 Extrablack

Pupa Roll Liner 001 Extrablack is een intens zwarte eyeliner met een rollende applicator. Met deze applicator breng je op een gemakkelijke manier een strakke eyeliner aan!

Inhoud: 1 ml

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Pupa Roll Liner 001 Extrablack

De Pupa Roll Liner is een eyeliner met een diep zwarte kleur en een rollende applicator. Met deze rollende applicator breng je snel een eenvoudig een strakke en dunne eyeliner aan op de ogen! Deze eyeliner is perfect, als je het lastig vindt om een mooie eyeliner aan te brengen. Tevens is het ook een ideaal product om te gebruiken, als je nog niet zo bekent bent met eyeliners. Een schitterende eyeliner aanbrengen is nog nooit zo makkelijk geweest met de Pupa Roll Liner!


Eigenschappen:

  • Intens zwarte kleur
  • Rollende applicator
  • Je krijgt een dunne en strakke lijn
  • Bevat een klein roterende applicator voor een strakke eyeliner

 Hoe gebruik je de Pupa Roll Liner?

Breng de rollende applicator van de Pupa Roll Liner aan op het ooglid. Vervolgens rol je zachtjes met de applicator langs de wimperrand naar het uiteinde van het ooglid. Door de deze speciale applicator breng je op een snelle manier de eyeliner aan, omdat de roller soepel meebeweegt met de beweging van de hand. De Pupa eyeliner laat een dun en zwart randje achter op het oog, waardoor je een mooie en subtiele eyeliner creëert. Door de rollende applicator een foutloze en gedefinieerde lijn.


Bestel nu de Pupa Roll Liner 001 Extrablack gemakkelijk en snel online Pupa-Makeup!

Breng een mooie strakke eyeliner aan op een super gemakkelijke manier met de Pupa Roll Liner! Deze bestel je nu snel en gemakkelijk online bij Pupa- makeup! Komt de bestelling uit boven een bedrag van €40,-? Dan krijg je nu gratis verzending en versturen wij de bestelling gratis naar het opgegeven adres!  Wil je meer weten over de eyeliner van Pupa, heb je algemene vragen of wil je deskundig advies van ons? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder!
Beoordelingen