The Make-up Blender Pink

Je Make-up eenvoudig, egaal en streeploos aanbrengen doe je met The Make-up Blender. Deze zachte eivormige make-up spons brengt je foundation, BB cream, primer, crème blush en poeder perfect aan op het hele gezicht.

Totale inhoud: 1 PCS

 2,50

Kortingsbon bij iedere aankoop

The Make-up Blender Pink

Je Make-up eenvoudig, egaal en streeploos aanbrengen doe je met The Make-up Blender. Deze zachte eivormige make-up spons brengt je foundation, BB cream, primer, crème blush en poeder perfect aan op het hele gezicht.

Inhoud: 1 PCS

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Je Make-up eenvoudig, egaal en streeploos aanbrengen doe je met The Make-up Blender. Deze zachte eivormige make-up spons brengt je foundation, BB cream, primer, crème blush en poeder perfect aan op het hele gezicht. De neus en de ooghoeken zijn vaak lastige plekken in het gezicht om je Make-up streeploos aan te brengen, door de smalle puntige bovenkant kun je deze plekken in het gezicht eenvoudig bereiken. De wangen en het voorhoofd zijn grotere oppervlakken waar vaak strepen of vlekken kunnen ontstaan, de naadloze bredere zijkanten van The Make-up Blender zorgen ervoor dat je de make-up streeploos en zonder vlekken perfect egaal kunt aanbrengen.

Met The Make-up Blender breng je eenvoudig en betaalbaar je make-up aan. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gebruik:

  • Bevochtigen

Bevochtig The Make-up Blender zachtjes met water. Dankzij de structuur met open cellen kan de The Make-up Blender water opnemen. Wanneer je vervolgens make-up met The Make-up Blender aanbrengt, zal dit niet meer make-up opnemen dan nodig is. Door The Make-up Blender te bevochtigen, ben je er zeker van dat je geen make-up verspilt.

  • Knijpen

Knijp The Make-up Blender uit om overtollig water te verwijderen, indien mogelijk met behulp van een schone droge handdoek. Het is de bedoeling dat The Make-up Blender vochtig is maar niet nat.

  • Deppen

Dep The Make-up Blender in de make-up en breng de make-up al deppend op het gezicht aan. Probeer niet wrijvend de make-up aan te brengen, dit zou namelijk sporen of lijntjes kunnen nalaten. Als je vloeibare make-up gebruikt (foundation, concealer, BB cream), breng een kleine hoeveelheid aan op de rug van je hand of rechtstreeks op je gezicht.

Tip:

  • Maak The Make-up Blender eenvoudig schoon met eenvoudige goedkope babyshampoo, laat deze make-up spons even weken in de wasbak en spoel The Make-up Blender daarna onder de kraan uit, herhaal dit indien nodig,

  • Deze make up spons is voor elke huidtype geschikt, maar met name voor degene die een natuurlijk, licht tot medium resultaat wil qua dekking,

Beoordelingen