Betaalmogelijkheden

Op Beautyfashionshop heb je een ruime keuze aan betaalmethodes zodat jij betrouwbaar & veilig online kunt shoppen.

 

iDeal

Met de iDeal betaalmethode kun je snel, gemakkelijk, vertrouwd en veilig je online aankopen afrekenen. Doe je aan online bankieren bij Rabobank, ABN AMRO, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank, ING, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, knab of Bunq? Dan kun je gebruik maken van deze vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

 

 

Creditcard

Snel en eenvoudig betalen doe je veilig met Visa, Mastercard of American Express. Bij het betalen dien je jouw creditcard nummer en beveiligingscode in te vullen. De VCC2/CVV2 code vind je op de achterkant van je kaart. Deze code is uniek aan jouw kaart en is een anti-fraude beveiligsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van deze kaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

 

 

PayPal

Met de betalingsmethode PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en snel betalingen verrichten zonder dat je bankgegevens worden gedeeld met de verkoper. Daarnaast biedt Paypal aankoopbescherming voor al je betalingen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

   

 

Bancontact/Mister Cash

Voor onze Belgische klanten bieden wij de betaalmethode Mister Cash aan. Deze veilige en snelle manier van betalen kan gebruikt worden voor inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bank die is aangesloten bij Mister Cash. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.
   

 

Achteraf betalen

Betaal je liever achteraf wanneer je jouw bestelling ontvangen hebt? Dan kan dit met de Klarna betaalmethode. Bij het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar de website van Adyen. Wanneer jouw bestelling gereed is voor verzending ontvang je een factuur van Klarna. Wanneer je deze factuur hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.
 

 

 

Vooruitbetaling per bank

Wil je liever vooraf het bedrag overmaken dan is dit ook mogelijk. Dit wordt via Mollie geregeld. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een email met daarin onze bankgegevens en het te vermelden ordernummer/factuurnummer. Zodra wij de betaling binnen hebben wordt jouw bestelling verzonden.

Wanneer ontvang ik mijn factuur?

De factuur wordt toegevoegd aan je bestelling. Mocht je deze factuur kwijt raken dan kun je deze altijd bij ons opvragen.

Waar kan ik mijn actie- of kortingscode invullen?

Bij het plaatsen van je bestelling kun je jouw code in het daarvoor bestemde vakje invullen. Klik vervolgens op toepassen zodat je winkelmand bijgewerkt wordt. Het bedrag van de actie- of kortingscode wordt dan met de totaalprijs verrekend. Werkt de code niet? Neem dan contact met ons op via 053 – 20 30 290.