Retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Wil je een bestelling retourneren? Dat kan tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Meld de retourzending eenvoudig aan door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Ga naar https://beautyfashionshop.shipping-portal.com/rp/
  2. Houd de gegevens zoals het ordernummer en de postcode bij de hand. Let erop dat je alle gegevens correct invult en dat je alle stappen doorloopt.
  3. Heb je de retourzending aangemeld? Je ontvangt dan een bevestigingsmail met in de bijlage het retourlabel. Ook kun je via deze mail de status van je retourzending volgen.
  4. Verpak de ongebruikte producten (in de originele verpakking) goed in. Print het retourlabel en bevestig dit aan het pakket.*
  5. Breng het pakket naar een DHL punt. De kosten voor het retourneren bedragen €4,50.

*Als je deze stappen volgt, dan is het niet meer nodig om een retourformulier in te vullen.

Let op: bewaar altijd de kassabon of de Track & Trace code als bewijs van je retourzending. Zo kunnen wij je beter van dienst zijn!

Het aankoopbedrag en de verzendkosten worden vergoed door Pupa-makeup.nl. De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten worden van het aankoopbedrag van de geretourneerde producten afgetrokken. Mocht het product defect zijn, dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Je ontvangt het bedrag of de vervangende producten binnen 14 kalenderdagen, nadat de retourzending is aangekomen bij Pupa-makeup.nl.

Voorwaarden retourneren

Aan het retourneren van producten zijn enkele voorwaarden verbonden. Wij zullen de retourzending enkel verwerken wanneer deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel/de artikelen zijn ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd
  • De verpakking(en) zijn onbeschadigd
  • Het artikel/de artikelen zijn voorzien van de originele etiketten en/of stickers
  • Je hebt het artikel/de artikelen maximaal 14 dagen in huis

Om hygiënische redenen en gezondheidsredenen kunnen artikelen die geopend en/of gebruikt zijn niet geretourneerd worden. Wij raden je ten zeerste aan om eerst de verpakking goed te bekijken zodat je er zeker van bent dat je het juiste product besteld/ontvangen hebt. Controleer ook de ingrediëntenlijst op ingrediënten waar je allergisch voor bent.