BEMA Beauty Products

BEMA Beauty Products is voortgekomen uit een Beautycenter die wij in 1996 zijn gestart. Wij verkopen op 6 webshops in Nederland (3) en Duitsland (3) meer dan +12.000 Make-up, Geuren & Huidverzorgingsproducten online. Wij zijn expert in make-up, geurenhuidverzorging- en huidverbeteringsproducten omdat ons team bestaat uit schoonheidsspecialisten en visagisten die dagelijks met deze producten werken. BEMA Beauty Products verkoopt vele bekende schoonheidsspecialistmerken online, o.a. Payot, Juvena, Dermalogica, Thalgo, Medik8, Matis, Skeyndor, Gladskin, Anastasia, Pupa, T.LeClerq, Bourjois, Real Techniques, Revitalash, Darphin, Academie, Jean D'Arcel, Mary Cohr, Reviderm, Jan Marini, Priori en nog vele andere merken, kijk voor meer informatie op www.bemabeauty.com. Onze schoonheidsspecialisten hebben veel productkennis en kunnen jou voorzien van het juiste advies. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste, daarom zijn we trots op onze reviews. 97% van onze klanten beveelt BEMA Beauty Products aan en geven ons een 8.9 voor onze service. Het team van BEMA Beauty Products bestaat uit gemotiveerde Online- & Beautyspecialisten die voor u klaar staan! Ons team bestaat uit e-commerce-, marketing en logistiekmedewerkers, webdevelopers, DTP'er(s), klantenservice, schoonheidsspecialisten en visagisten. 


Wanneer je vragen hebt over make-up of huidverzorgingsproducten, uw extreem droge of vette huid, bel dan gerust met 053 – 20 30 290 dan krijg je rechtstreeks een van onze specialisten aan de telefoon.


Han Bruggink

Han is de oprichter en eigenaar van BEMA Beauty Products. Han heeft Small Business & Retail Management afgerond aan Saxion te Enschede en is 8 jaar werkzaam geweest bij de ING Bank. In 2009 richtte hij BEMA Beauty Products op. Als eigenaar onderhoudt en legt Han contact met leveranciers en hij is continu op zoek naar mooie merken. Ook houdt hij de ontwikkelingen in de e-commercebranche scherp in de gaten. Dit wordt vertaald naar nieuwe diensten en producten voor een nog uitgebreider assortiment. In zijn vrije tijd is Han druk met de jachthond Flint en hij houdt van voetbal en skiën. Samen met Sharon heeft hij 2 kinderen.

 

 

 


Sharon Bruggink

Sharon is sinds 2009 mede-eigenaar van BEMA Beauty Products. Als schoonheidsspecialiste heeft ze meerdere beautysalons gehad. Op haar 22e had ze een eigen salon in Hotel De Broeierd te Enschede en 10 jaar later nam ze de Beauty & Wellness van Hotel Bad Boekelo over. Op dit moment is ze eigenaresse van de beautysalon Zen Moments in Oldenzaal. Sharon houdt zich bij BEMA voornamelijk bezig met de klantenservice. Dankzij haar ervaring als schoonheidsspecialiste en visagiste voorziet ze onze klanten van de beste tips en tricks. Ze is regelmatig in de sportschool of in de stad te vinden en ze houdt van skiën. Samen met Han heeft ze 2 kinderen.

 

 

 

 

Emmy Hop

Emmy werkt sinds 2012 bij BEMA als frontoffice medewerker. Zij heeft de opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond en bij BEMA neemt zij de klantenservice en de logistieke werkzaamheden op zich. Emmy helpt klanten telefonisch en per mail door vragen te beantwoorden en ze gebruikt de feedback om onze diensten te verbeteren. In haar vrije tijd is ze graag bezig met creatieve hobby’s, zoals gamen en tekenen.

 

 

 

 

Sander Smit

Sander is sinds 2014 werkzaam bij BEMA Beauty als e-commercemanager. Hij heeft de opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Bij BEMA houdt hij zich onder andere bezig met de boekhouding en de inkoop. Ook is hij constant bezig met het verbeteren van marketing- en automatiseringsprocessen. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen zijn of haar werk zo goed mogelijk uit kan voeren. Sander houdt van zaalvoetballen en hardlopen en ontspant met Netflix en muziek.

 

 

 

 

Kimberly Posthumus

Kimberly werkt sinds 2018 bij BEMA als e-mail marketeer. Ze heeft de opleiding Commerciële Economie gevolgd op het Saxion in Enschede. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan in de online marketingbranche door verschillende stages en (bij)banen. Kimberly houdt zich vooral bezig met het versturen van de nieuwsbrieven. Zo blijven de klanten altijd op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste producten en de leukste acties! Ook in haar vrije tijd houdt ze zich veel bezig met alles wat met beauty te maken heeft.

 

 

 

 

Lianne de Gelder

Lianne is sinds 2018 werkzaam bij BEMA als frontoffice medewerker. Ze volgt de opleiding tot bedrijfsadministrateur.  Lianne staat klaar om telefonisch en per mail vragen van klanten te beantwoorden. Daarnaast voert ze logistieke werkzaamheden uit, zoals het inboeken en verzenden van producten. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met make-up en huidverzorging.

 

 

 

 

Sanne Benneker

Sanne is sinds 2018 werkzaam bij BEMA als content medewerker. Ze heeft op Saxion te Deventer de opleiding Human Information Design & Strategy afgerond en ze heeft enkele jaren als tekstschrijver gewerkt. Zij houdt zich bezig met zoekmachine optimalisatie, social media, het schrijven van content en het begeleiden van stagiaires. Sanne houdt van creatieve hobby’s zoals tekenen en van make-up en muziek.

 

 

 

 

Ilona Kock

Ilona maakt sinds 2018 deel uit van team BEMA als vertaalster. Zij komt oorspronkelijk uit Bremen (Duitsland), maar ze woont al enige tijd in Nederland. Ilona heeft de master in cultuurwetenschap en filosofie afgerond aan de Universiteit Bremen. Bij BEMA is ze verantwoordelijk voor de content op onze Duitse websites en social media. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en houdt ze zich bezig met kunst, literatuur en muziek.

 

 

 

 

Lisa van der Veen

Lisa werkt sinds 2018 bij BEMA als e-commerce medewerker. Ze heeft de opleiding Technisch Commerciële Textielkunde afgerond aan Saxion in Enschede. Haar voornaamste werkzaamheden zijn het plaatsen van nieuwe merken en producten op onze webshops zodra deze bij ons bekend zijn. Ook zorgt zij ervoor dat de websites up to date zijn. Lisa houdt zich graag bezig met alles op het gebied van beauty & fashion.

 

 

 

 

Jinel Hovestad

Jinel werkt sinds 2019 bij BEMA als frontoffice medewerker. Ze heeft de opleiding Leisure & Hospitality afgerond en daarna heeft ze als frontoffice medewerker gewerkt. Jinel staat altijd klaar voor klanten als ze vragen hebben of om advies vragen. In haar vrije tijd sport ze graag.

 

 

 

 

Wouter Onderweegs

Wouter komt per 1 september 2019 team BEMA versterken als vormgever en e-commerce medewerker. Hij heeft de opleiding Communication and Multimedia Design afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wouter heeft na zijn opleiding enkele jaren gewerkt als vormgever en webshopbeheerder. Bij BEMA zal hij verantwoordelijk zijn voor de vormgeving van diverse communicatie-uitingen en voor het onderhouden van de webshops. Wouter is gek op muziek, sporten en films.

 

 

 

 

Nienke Zoetman

Nienke werkt sinds 2019 bij BEMA als logistiek medewerker. Voor haar opleiding Transport en Logistiek niveau 4 heeft ze stagegelopen bij BEMA en daarna is ze parttime bij ons komen werken. Nienke zorgt ervoor dat bestellingen zo snel mogelijk naar klanten verzonden worden. Haar favoriete hobby is sporten.

 

 

 

 

Julian Kok

Julian is sinds 2015 werkzaam als logistiek medewerker bij BEMA Beauty Products. Hij volgt de Lerarenopleiding Basisonderwijs (pabo) en in de weekenden en op vrije dagen houdt hij zich bezig met het inpakken en versturen van bestellingen. Zo zorgen we ervoor dat klanten zo snel mogelijk hun bestelling ontvangen. Julian is dol op rally racen.

 

 

 

 

De voordelen van BEMA Beauty Products:
• Klantbeoordelingen 9,2 /10 en een aanbeveling van 97% dit vinden wij het allerbelangrijkst en zijn we TROTS op!
• Uitgebreide zoekfunctie over alle webshops in +12.000 producten,
• Veilig winkelen en betalen via SSL beveiligde verbinding,
• Gratis samples die wij proberen aan te sluiten op de gekochte producten,
• Altijd scherp geprijsd en mooie giftsets in de aanbieding,
• 14 dagen de tijd om te ruilen en retourneren,
• Niet goed, geld terug (uitstekende en snelle afhandeling),
• Snel en eenvoudig bestellen,
• Expert in make-up, huidverzorging- en huidverbeteringsproducten, veel kennis in huis bij onze klantenservice,
• Kosteloos uw bestelling 14 dagen achteraf betalen,
• Zeer ruim productassortiment +12.000 en een grote eigen voorraad,
• Snelle levering van uw bestelling,
• Duidelijk en overzichtelijk (onze prijzen zijn altijd incl. BTW).