Ontmoet het team van BEMA Beauty Products

Schoonheidsspecialistes BEMA Beauty Products is ontstaan uit een schoonheidssalon, die in 1996 is opgericht door Han & Sharon Bruggink. Inmiddels verkopen wij via 3 webshops (beautyfashionshop.nl, pupa-makeup.nl en payot-bestellen.nl) een ruim assortiment aan huidverzorging, make-up en parfum. Wij streven ernaar om klanten via onze webshops te helpen, zoals ze ook in een salon geholpen zouden worden. Dit betekent dat wij onze klanten voorzien van een deskundig advies en ze helpen de juiste producten te vinden. Ons team bestaat uit ervaren schoonheidsspecialisten en beautyliefhebbers, die regelmatig professionele trainingen op het gebied van huidverzorging volgen.

 

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Heb je last van een huidprobleem? Of wil je weten hoe je huidveroudering tegen kunt gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig, gratis én vrijblijvend advies.

Han

Han Bruggink - Eigenaar

Han is de oprichter en eigenaar van BEMA Beauty Products. Han heeft Small Business & Retail Management afgerond aan Saxion te Enschede en is 8 jaar werkzaam geweest bij de ING Bank. In 2009 richtte hij BEMA Beauty Products op. Als eigenaar onderhoudt en legt Han contact met leveranciers en hij is continu op zoek naar mooie merken. Ook houdt hij de ontwikkelingen in de e-commercebranche scherp in de gaten. Dit wordt vertaald naar nieuwe diensten en producten voor een nog uitgebreider assortiment. In zijn vrije tijd is Han druk met de jachthond Flint en hij houdt van voetbal en skiën. Samen met Sharon heeft hij 2 kinderen.

Sharon

Sharon Bruggink - Eigenaar

Sharon is sinds 2009 mede-eigenaar van BEMA Beauty Products. Als schoonheidsspecialiste heeft ze meerdere beautysalons gehad. Op haar 22e had ze een eigen salon in Hotel De Broeierd te Enschede en 10 jaar later nam ze de Beauty & Wellness van Hotel Bad Boekelo over. Op dit moment is ze eigenaresse van de beautysalon Zen Moments in Oldenzaal. Sharon houdt zich bij BEMA voornamelijk bezig met de klantenservice. Dankzij haar ervaring als schoonheidsspecialiste en visagiste voorziet ze onze klanten van de beste tips en tricks. Ze is regelmatig in de sportschool of in de stad te vinden en ze houdt van skiën. Samen met Han heeft ze 2 kinderen.

Emmy

Emmy Hop - Administratief medewerker

Emmy werkt sinds 2012 bij BEMA. Ze heeft eerst jarenlang front-office werkzaamheden uitgevoerd. Dankzij haar ervaring en uitgebreide product- en merkkennis kon zij klanten van deskundig advies voorzien. Inmiddels versterkt ze ons team als administratief medewerker. Emmy heeft de opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond en in haar vrije tijd is ze graag bezig met creatieve hobby’s, zoals gamen en tekenen.

Jinel

Jinel Hovestad - Front-office medewerker

Jinel werkt sinds 2019 bij BEMA als frontoffice medewerker. Door haar dagelijkse contact met onze klanten kan zij passend advies geven over huidverzorging. Ook heeft ze meerdere producttrainingen gevolgd van verschillende merken. Ze heeft de opleiding Leisure & Hospitality afgerond en daarna heeft ze als frontoffice medewerker gewerkt. Jinel staat altijd klaar voor klanten als ze vragen hebben of om advies vragen. In haar vrije tijd sport ze graag.

Lianne

Lianne Baltes - Online beauty adviseur

Lianne versterkt sinds 2021 team BEMA als online beauty adviseur. Ze staat klaar om alle vragen van klanten te beantwoorden en ze voorziet klanten van deskundig advies. Lianne heeft de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond en daarna heeft ze in verschillende salons werkervaring opgedaan. Daardoor heeft ze uitgebreide productkennis. In haar vrije tijd is ze bezig als make-up artist en ze speelt graag spelletjes met vrienden.

Sander

Sander Smit - E-commerce manager

Sander is sinds 2014 werkzaam bij BEMA Beauty als e-commercemanager. Hij heeft de opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Bij BEMA houdt hij zich onder andere bezig met de boekhouding en de inkoop. Ook is hij constant bezig met het verbeteren van marketing- en automatiseringsprocessen. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen zijn of haar werk zo goed mogelijk uit kan voeren. Sander houdt van zaalvoetballen en hardlopen en ontspant met Netflix en muziek.

Antonia

Antonia Zimmermann - Vertaalster/Content marketeer

Antonia werkt sinds 2020 als vertaalster en content marketeer bij BEMA. Zij heeft haar opleiding Language & Linguistics op University of Aberdeen afgerond. Bij BEMA vertaalt en verbetert zij de Duitse content. Ook schrijft zij teksten en werkt aan de optimalisatie van onze shops. In haar vrije tijd houdt Antonia zich met wandelen, talen en het schrijven van historische romanen bezig.

Maxime

Maxime Koenderink - Beauty Content Marketeer

Maxime is sinds 2022 werkzaam bij BEMA Beauty als Beauty content marketeer. Ze heeft de opleiding Media Redactie afgerond op het ROC in Enschede. Maxime houdt zich bezig met content, schrijven van blogs, vormgeving en de social media. Maxime is gek op winkelen, gezelligheid met vriendinnen en alles wat te maken heeft met fashion en beauty.

Lisa

Lisa van der Veen - Teamleider Import/Sales/Marketing

Lisa werkt sinds 2018 bij BEMA. Ze heeft de opleiding Fashion & Textiles Technologies afgerond op het Saxion in Enschede. Lisa houdt zich bezig met de nieuwe merken en houdt zich verantwoordelijk voor de interne samenwerking tussen de sales & import-, content- en marketing afdelingen zodat alles goed verloopt. Ook zorgt zij ervoor dat de websites up to date zijn. Lisa houdt zich graag bezig met alles op het gebied van Beauty & Fashion.
Wouter

Wouter Onderweegs - E-commerce medewerker/Grafisch vormgever

Wouter versterkt sinds 2019 team BEMA als vormgever en e-commerce medewerker. Hij heeft de opleiding Communication and Multimedia Design afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wouter heeft na zijn opleiding enkele jaren gewerkt als vormgever en webshopbeheerder. Bij BEMA is hij verantwoordelijk voor de vormgeving van diverse communicatie-uitingen en voor het onderhouden van de webshops. Wouter is gek op muziek, series en films.

Bo

Bo de Groot - E-commerce medewerker

Bo maakt sinds 2020 deel uit van team BEMA als e-commerce medewerker. Ze heeft de opleiding Fashion & Textiles Technologies afgerond aan het Saxion in Enschede. Zij houdt zich bezig met het onderhouden van de webshops en zorgt ervoor dat het assortiment up-to-date is. Bo is gek op koken en op alles dat met interieur, fashion en beauty te maken heeft.

Marieke

Marieke Postma - E-commerce medewerker

Marieke is sinds 2022 toegevoegd aan het team van BEMA als e-commerce medewerker. Ze heeft de opleiding Media, Informatie en Communicatie gedaan aan het Saxion in Enschede. Na en tijdens haar opleiding heeft ze jaren gewerkt als online-marketeer, grafisch vormgever en website builder. Bij BEMA is ze verantwoordelijk voor de e-mailmarketing en verschillende communicatie-uitingen. In haar vrije tijd houdt ze van gezelligheid met vrienden, Netflix, tennis en fashion.

Nienke

Nienke Zoetman - Logistiek medewerker

Nienke werkt sinds 2019 bij BEMA als logistiek medewerker. Voor haar opleiding Transport en Logistiek niveau 4 heeft ze stagegelopen bij BEMA en daarna is ze parttime bij ons komen werken. Nienke zorgt ervoor dat bestellingen zo snel mogelijk naar klanten verzonden worden. Haar favoriete hobby is sporten.

Julian

Julian Kok - Logistiek medewerker

Julian is sinds 2015 werkzaam als logistiek medewerker bij BEMA Beauty Products. Hij volgt de Lerarenopleiding Basisonderwijs (pabo) en in de weekenden en op vrije dagen houdt hij zich bezig met het inpakken en versturen van bestellingen. Zo zorgen we ervoor dat klanten zo snel mogelijk hun bestelling ontvangen. Julian is dol op rally racen.

Niek

Niek Oude Veldhuis - Logistiek medewerker

Niek versterkt sinds 2019 het team van BEMA als logistiek medewerker. Niek heeft eerst zijn stage bij ons afgerond en daarna is hij parttime bij ons komen werken. Hij volgt de opleiding Manager Transport en Logistiek aan het ROC van Twente in Almelo. In zijn vrije tijd houdt Niek zich bezig met sporten.

Fabienne

Fabienne Valk - Logistiek medewerker

Valerie

Valerie Valk - Logistiek medewerker

Merle

Merle van der Veen - Logistiek medewerker

Amber

Amber Hensema - Logistiek medewerker

Ryanne

Ryanne ten Winkel - Logistiek medewerker

Natasja

Natasja Baas - Logistiek medewerker

Julietta

Julietta de Bont - Logistiek medewerker

Teamfoto BEMA

Trustmark

4.41

Goed