10%
korting

Pupa Made To Last Lip Tint

Pupa Made To Last Lip Tint is een lip tint met een intense kleur en mooie glans. Door de ultra lichte textuur voelen de lippen comfortabel en fijn aan.

Totale inhoud: 4 ml

Normale prijs:  18,50 (adviesprijs)

10% korting

Special Price  16,65

* Vereiste velden

Kortingsbon bij iedere aankoop

Pupa Made To Last Lip Tint

Pupa Made To Last Lip Tint is een lip tint met een intense kleur en mooie glans. Door de ultra lichte textuur voelen de lippen comfortabel en fijn aan.

Inhoud: 4 ml

 

Productadvies
053-20 30 290

GRATIS verzending vanaf €40,- (€3,95)

14 dagen na ontvangst betalen

Levertijd binnen 1 - 3 werkdagen

Kortingsbon na iedere aankoop

Product Omschrijving

Productomschrijving

Pupa Made To Last Liptint

De Pupa Made To Last Lip Tint is een prachtige lip tint die een intense kleur geeft aan de lippen. De lip tint heeft hoge pigmentatie, waardoor een intense kleur op de lippen ontstaat. Tevens is de Pupa Made To Last Lip Tint waterproof, zodat de kleur lang behouden blijft. Het bevat een ultra lichte textuur, die je nauwelijks voelt zitten op de lippen, voor een comfortabel gevoel. De lip tint heeft een vloeibare formule die snel opdroogt op de lippen. Het resultaat zijn prachtig gevormde en gekleurde lippen met een mooie glans!


Eigenschappen:

  • Ultra lichte textuur
  • Waterproof
  • Hoge pigmentatie
  • Droogt snel op
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Verkrijgbaar in 8 prachtige kleuren

Hoe gebruik je de Pupa Made To Last Liptint?

Om een egale dekking te krijgen, is het belangrijk om de Pupa Lip Tint applicator in het midden van de bovenlip te plaatsen. Verdeel vervolgens de lip tint gelijkmatig uit naar de hoeken van de bovenlip. Daarna breng je de applicator met de lip tint aan op de hoeken van de onderlip. Vederdeel deze vervolgens uit naar het midden van de lip. Op deze manier creëer je prachtige gekleurde en gevormde lippen!


Bestel de Pupa Made To Last Lip Tint nu snel en gemakkelijk online bij Payot- Makeup!

Krijg prachtig gevormde lippen met een intense kleur door de Pupa Made To Last Lip Tint. Bestel de Pupa Lip Tint snel en gemakkelijk online bij Pupa-Makeup! Nu met gratis verzending vanaf €40,-. De bestelling wordt dan kosteloos verzonden naar het opgegeven adres. Heb je vragen over het product, algemene vragen of wil je deskundig advies? neem dan gerust contact met ons op!
Beoordelingen